Razkazi.com
Еротични разкази и секс истории
 категории  
Home
Еротични разкази (2,353)
Споделено от вас (431)
Групи и swing (1,316)
Фетиши (1,246)
Гей и лесбийски разкази (120)
Секс пиеси (68)
Секс чатове (22)
VIP (33)
ЕЛЕОНОРА К. (51)
Дита (7)
Да задоволиш Катя (17)
Сериали (145)
Да спипаш Славина (12)
Съвършената съквартирантка (11)
Създадени само за ебане! (11)
Най-дивото нещо (13)
Секс приключенията на Гошо и Нели (11)
Жената на воайора (11)
Любящатата майка (9)
Класното по математика (14)
Робинята ТАНЯ (12)
Перверзно Семейство (10)
Яна-студентката по право (11)
Поля (40)
Ива: Моята история (12)
Господарката и ученичката й (14)
Катя (15)
Лятна почивка (11)
Анелия (11)
EroticBard (20)
Българското семейство Адамс (12)
Бренди (18)
Разгонена по-голяма сестра (52)
Николина (10)
Студентските неволи на Росица (8)
Беше просто глупав бас (18)
Стаята (на живо от женския затвор) (36)
Таня (Манекенката, която стана курва) (37)
Деси - секс играчка (37)
Палавницата Вики (16)
Да изнудиш Гергана (7)
Как Ива се омъжи? (17)
Жана/Валери (17)
Урок за племеницата (9)
Жена ми (10)
СИЛВИЯ (8)

 Още  

неделя09-окт

 • Приключенията на една курва (02) (0)

 • събота08-окт

 • Задникът на Диди (0)

 • вторник04-окт

 • Приключенията на една курва (01) (0)

 • събота01-окт

 • Случка в офиса (0)

 • сряда28-сеп

 • Пошлите истории на моята мащеха (0)

 • понеделник26-сеп

 • Специализация (0)

 • неделя25-сеп

 • При докторът (0)

 • петък23-сеп

 • Различна (0)

 • сряда21-сеп

 • Стела и вуйчо Румен (0)

 • събота17-сеп

 • Венета „Общата“ (Първа част) (0)

 •  НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ!  

  НЕ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ за да ползвате сайта! Нужен ви е единствено код за достъп!

  Желаещите да публикуваме техни разкази могат да ни пишат на razkazi.bg@gmail.com и ще получат пълно инфо за условията и изискванията.

  Можете да използвате и функцията "Изпрати разказ" като анонимен потребител. Но това автоматично означава, че се отказвате от претенции за авторско право върху изпратения текст! МОЛЯ, не изпращайте разкази, вече публикувани в други сайтове - няма да бъдат допуснати!

  ВСЕКИ, КОЙТО ИЗПРАТИ РАЗКАЗ (непубликуван на друго място) - ПОЛУЧАВА FREE ДОСТЪП!


   Потребителски функции  
  Име:

  Парола:

  Все още нямате регистрация? Регистрирайте се като нов потребител.

   Очаквайте  
  There are no upcoming events


   Забранено за лица под 18 г.  
  За да разглеждате страниците на този сайт, трябва да сте навършили
  поне 18 г. Ако сте под 18 г. или чувствате, че съдържанието на сайта
  е обидно или неподходящо за вас, МОЛЯ НАПУСНЕТЕ ВЕДНАГА!
  В този сайт няма детска порнография! Всички описани лица са
  над 18 г. В сайта има над 7000 авторски разказа!
  Спазвайте закона за АВТОРСКОТО ПРАВО!!!

   Зрели хора (01) Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  неделя, октомври 23 2016 @ 03:53 EEST
   Видяно:  54 пъти  
  ФетишиКогато жена ми реши да ме зареже, бях на 48. Хвана си млад любовник да й чеша сливата за пари и удобства. А мен ми би шута след 25 години брак и 2 пораснали деца. Бях отчаян и буквално на ръба на самоубийство. Нямах си никой друг на тоя свят(и двете деца бяха в чужбина отдавна, заминаха да учат там и след това останаха)и това бе силен и неочакван удар за мен. Но времето, както казват, лекува. Лека-полека изпълзях от дупката, в която се бях озовал. Започнах да излизам с жени. Повечето ги срещах и забивах онлайн.

   Гореща вечер Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  четвъртък, октомври 20 2016 @ 10:12 EEST
   Видяно:  117 пъти  
  Еротични разказиКамен бързаше като луд да се прибере у дома при гаджето си. Ева му беше намекнала, че ще облече любимата му черна, полупрозрачна, дантелена рокличка и съвършеното й дупе щеше да бъде почти голо. Роклята оставяше раменете й голи, а деколтето й беше сякаш безкрайно. Щеше да носи и черни чорапи в комплект с много яки жартиери с дантелен колан, което също го влудяваше. Само мисълта за нея, облечена по този начин, го караше да се дърви докато шофира, което си беше опасно.

   Приключенията на една курва (03) Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  сряда, октомври 19 2016 @ 05:42 EEST
   Видяно:  83 пъти  
  ФетишиПослушно се излегнах във ваната, а Той разтвори коленете ми. Хуят му вече е надървен, той го лъска, гледайки ме. Аз просто си лежа, наслаждавайки се на зрелището и изпитвам необяснимо удоволствие, гледайки го така отдолу-нагоре. Има 3 неща, които мога да зяпам вечно… А това е четвъртото: гледам едновременно и лицето му, и хуя му, и при това усещам себе си толкова откровено разкрита, гола пред Него, разголена физически и морално, както с никой друг преди това.

   В гаража Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  вторник, октомври 18 2016 @ 07:53 EEST
   Видяно:  116 пъти  
  ФетишиДнес Тина беше в не много добро настроение. Имаше рожден ден и почерпи в работата, но трябваше да остане до късно и да свърши бая чужда работа, след което се прибра у дома. Мъжът й беше в командировка в чужбина, детето беше при свекървата, а това означаваше, че и вечерта й ще бъде тъжна и самотна. А за утре бе запланирано разтоварване на оборудване на обекта, което гарантираше хемороиди и веселба до късно вечерта.
  Тина беше на 30, но се гледаше добре, а и ходенето пеша до работата не й позволяваше да губи форма и да трупа килограми. Беше висока над средния ръст, а на токчета дори ставаше по-висока от мъжа си.

   Дъ Биг Бос Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  понеделник, октомври 17 2016 @ 10:50 EEST
   Видяно:  176 пъти  
  Еротични разказиЖената на шефа на мъжа ми имаше здравословни проблеми и я бяха приели в болница. Мъжът ми е много близък с Иван, неговият шеф, и затова и ние бяхме в болницата заедно с него за подкрепа. Чакахме вече няколко часа, но лекарите казаха, че няма смисъл да седим повече, да си идем сега у дома и да дойдем утре сутрин, когато ще могат да ни кажат нещо повече. Мъжът ми имаше важна среща с клиенти в чужбина и трябваше да пътува същата вечер. Налагаше се да тръгне буквално веднага. За да не остава тази вечер Иван сам(мъжът ми се опасяваше, че може да направи нещо глупаво – да се напие или дори да си посегне по някакъв начин)той ме прати у тях за да го наглеждам.

   Чичо Венци Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  събота, октомври 15 2016 @ 10:23 EEST
   Видяно:  257 пъти  
  ФетишиМъжът ми, Галин, беше мой шеф, когато се запознахме. Беше най-младият от шефовете във фирмата ни и веднага си паднах по него. Скоро след това станах негова асистентка, което беше идеална възможност за свалка. Бях съвсем млада, току-що завършила университета и изглеждах зашеметяващо добре. Висока съм 1,75м(работих дори малко като модел преди да стана студентка) и поддържах тялото си с фитнес и йога. Имах светлокестенява коса, която когато не бях на работа пусках свободно да се разпилява почти до средата на гърба ми, обличах се добре и нямах никакви проблеми с мъжете. Ако пожелаех някой - той ставаше мой!

   Уикенд на вилата с приятел Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  петък, октомври 14 2016 @ 09:54 EEST
   Видяно:  138 пъти  
  Групи и swingТова се случи миналия уикенд на вилата ни. С жена ми и един мой много добър приятел решихме да изкараме един уикенд заедно. И преди бяхме канили наши приятели на вилата. Рашо беше мой приятел и бизнес партньор, но и двамата с Рони много го харесвахме.
  Събота вечерта с Рашо седнахме в хола до камината и си пуснахме телевизора да позяпаме нещо интересно. Жена ми се качи горе в спалнята, защото се почувства изморена. Рашо взе дистанционното и започна да цъка каналите в търсене на нещо интересно и за двамата.

   Практични уроци Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  четвъртък, октомври 13 2016 @ 10:49 EEST
   Видяно:  141 пъти  
  ФетишиБях отгледана от приемно семейство и живях при тях до 20-годишна възраст. Няколко години преди това, може би бях на 16-17, една вечер, двамата ми приемни родители ме привикаха в спалнята си. Беше ми любопитно за какво ли ме викаха там, рядко влизах в тази стая, тя беше забранена територия за мен. Оказа се, че искат да ми разяснят нещата относно секса. Естествено, беше напълно ненужно, защото вече знаех всичко от интернет, но ми стана интересно и много забавно как точно ще го направят. Започнаха доста отдалеч и затова реших да ги прекъсна и да им спестя усилията и мъките, заявявайки им, че вече съм наясно с всичко и че дори съм правила секс, а те сериозно се шокираха. Не знам какво си бяха мислили? Но скоро ми стана ясно, че не са толкова шокирани от факта, че съм правила вече секс, а че не съм го направила първо с… тях!!!

   Кой е перверзникът?!... Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  вторник, октомври 11 2016 @ 02:06 EEST
   Видяно:  278 пъти  
  Еротични разказиГаля много добре знаеше как я гледат мъжете и техните погледи винаги я караха да се чувства едновременно желана, възбудена, но и леко отвратена. Все пак много повече първите две...!
  Чичо Митко беше нейният дърт, перверзен съсед, който живееше точно срещу тяхната къща в края на улицата и в самия край на квартала, който далеч не беше от най-безопасните в София. Той също обичаше да я зяпа, но поне се прикриваше, гледаше я измежду щорите, а лятото, когато жегата дойдеше, не пропускаше да седне на пейката пред оградата му с вестника си, откъдето перфектно можеше да шпионира оскъдно облечената студентка,когато отиваше или се връщаше от лекции в знойния пек.

   Лято 2016 Изпрати на приятел Принтирай 
   Автор:  razkazi.com
   Публикуван:  понеделник, октомври 10 2016 @ 09:40 EEST
   Видяно:  173 пъти  
  Групи и swingТова е история за моята почивка това лято при моята леля на село, когато изчуках нея и една нейна приятелка заедно…
  Този път никой не дойде да ме посрещне и трябваше да вървя пеша до селото… Някъде към 7 вечерта бях пред вратата на къщата й. Отвори ми леля в нейния бял халат, под който си личеше, че е без нищо…

   Най-добрият секс-шоп!     SMS код за достъп  
  Вход:

  За да получите кода за достъп е необходимо да изпратите SMS:

  България
  изпратете SMS до номер 1092 (цена 2.40лв) със съдържание RAZ

  Македония
  изпратете SMS до номер 141551 (цена 59MKD) със съдържание GET RAZ

  Romania
  изпратете SMS до номер 1351 (цена 1.24 EUR) със съдържание PLATI RAZ

  Greece
  изпратете SMS до номер 54344 (цена 1.23 EUR) със съдържание GET RAZ

  За абонати на всички мобилни оператори

  Системата ще ви върне код за достъп, който е валиден 72 часа(3 дни).
  Заповядайте !!!

   SEX SHOP     За автори  
  Информация за автори на секс разкази и истории

  Права за ползване:
  Всеки, който без писмено позволение от собственика, използва текстове и материали от този сайт, моментално попада под ударите на Закона за авторското право!!!

  razkazi.bg@gmail.com
  Закон за авторското право на РБългария

  Конституция на РБългария: .... Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

  Всички разкази в този сайт са фикция, художествена измислица на авторите. Затова всякаква прилика с действителни лица и събития в тях е случайна и непреднамерена! Изключение правят единствено онези разкази, за които изрично е подчертано, че са "по действителен случай"!


   Translator  
  Translate sites fast and accurately
  Translator for CHROME users

  Translator for MOZILA users

   Приятели  

   Анкета  
  Коя е любимата ви поза?
  Мисинерската
  Задна прашка(кучешката)
  Лъжици
  Ножици
  Ездачка
  69
  Лотос
  От вратата за краката...
  Лотос
  Друга
  Резултати
  114 votes

   Ревюта на филми  


   за контакт с razkazi.com  
  razkazi.bg@gmail.com

   АУДИО РАЗКАЗИ